Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade âdem evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk aldatmaıyoruz.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın ve ivedi konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da anlatım edilen bu dal bazı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde Yangın Kapısı tahliye edilmesine olanak tanır.

Yangın bapsı imalatı Yangın Çıkış Kapısı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapısı kök amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak çetin ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı yangın bapsı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page